Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Yeast as a novel protein source - Effect of species and autolysis on protein and amino acid digestibility in Atlantic salmon (Salmo salar)
Agboola, Jeleel Opeyemi
;
Gomezs, David Lapena
;
Øverland, Margareth
;
Arntzen, Magnus Øverlie
;
Mydland, Liv Torunn
;
Hansen, Jon Øvrum
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
CRIStin-post_1926981_AgboolaEtAl_YeastAsANovel.pdf (1.999Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2771197
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4962]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5905]
Originalversjon
Aquaculture. 2021, 546 .
10.1016/j.aquaculture.2021.737312
Tidsskrift
Aquaculture
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk