Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Feeding concentrates with different protein sources to high-yielding, mid-lactation Norwegian Red cows: Effect on cheese ripening
Olsen, Martine Andrea
;
Vhile, Stine Gregersen
;
Porcellato, Davide
;
Kidane, Alemayehu
;
Skeie, Siv Borghild
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
CRIStin-post_1912219_OlsenEtAl_FeedingConcentratesWithDifferent.pdf (1.054Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2762799
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4897]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5826]
Originalversjon
Journal of Dairy Science (JDS). 2021, 104 (4), 4062-4073.
10.3168/jds.2020-19226
Tidsskrift
Journal of Dairy Science (JDS)
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk