Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Inactivation of parasite transmission stages: Efficacy of treatments on food of animal origin
Franssen, Frits M.E.
;
Gerard, Cédric
;
Cozma-Petruţ, Anamaria
;
Vieira-Pinto, Madalena
;
Režek Jambrak, Anet
;
Rowan, Neil
;
Paulsen, Peter
;
Rozycki, Mirek
;
Tysnes, Kristoffer Relling
;
Rodriguez-Lazaro, David
;
Robertson, Lucy
Journal article, Peer reviewed
Published version
Åpne
Trendsinfood_2019.pdf (625.7Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2602075
Utgivelsesdato
2019
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4829]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5750]
Originalversjon
Trends in Food Science & Technology. 2019, 83 114-128.
10.1016/j.tifs.2018.11.009
Tidsskrift
Trends in Food Science & Technology
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk