dc.contributor.author | Willumsen, Kåre | |
dc.date.accessioned | 2019-05-12T12:22:04Z | |
dc.date.available | 2019-05-12T12:22:04Z | |
dc.date.issued | 1984 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2597306 | |
dc.description | Fra institutt for grønnsaksdyrking. Stensiltrykk nr. 191. | nb_NO |
dc.description.abstract | Slangeagurk er et viktig grønnsakslag i Norge. Det er et produkt som kan by på problemer både under lagring og transport fordi det bl.a. har andre krav til temperaturen enn de fleste grønnsakslag. Viktige årsaker til kvalitetstap er gulning, sykdomsangrep, fysiologiske skader (kjøleskade) og delvis også vekttap. Holdbarheten er påvirket av forhold både før, under og etter høsting, og av den videre behandling i distribusjonsleddene. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | nb_NO |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Behandling av agurk under omsetning | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 11 | nb_NO |