Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHansen, Jon Øvrum
dc.contributor.authorSkrede, Anders
dc.contributor.authorMydland, Liv Torunn
dc.contributor.authorØverland, Margareth
dc.date.accessioned2018-12-12T13:51:37Z
dc.date.available2018-12-12T13:51:37Z
dc.date.created2017-09-19T13:37:45Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationAnimal Feed Science and Technology. 2017, 230 143-153.nb_NO
dc.identifier.issn0377-8401
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2577411
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleFractionation of rapeseed meal by milling, sieving and air classification—Effect on crude protein, amino acids and fiber content and digestibilitynb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionacceptedVersion
dc.source.pagenumber143-153nb_NO
dc.source.volume230nb_NO
dc.source.journalAnimal Feed Science and Technologynb_NO
dc.identifier.doihttp://dx.doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2017.05.007
dc.identifier.cristin1495381
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 233685nb_NO
cristin.unitcode192,10,1,0
cristin.unitnameInstitutt for husdyr- og akvakulturvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextpostprint
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal