Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
When the choice of the temporal method does make a difference: TCATA, TDS and TDS by modality for characterizing semi-solid foods
Nguyen, Quoc Cuong
;
Næs, Tormod
;
Varela, Paula
Peer reviewed, Journal article
Submitted version
Åpne
Preprint+when+the+choice.pdf (1.419Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2574671
Utgivelsesdato
2018
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4858]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5782]
Originalversjon
Food Quality and Preference. 2018, 66 95-106.
10.1016/j.foodqual.2018.01.002
Tidsskrift
Food Quality and Preference
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk