Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorNæs, Tormod
dc.contributor.authorSegtnan, Anne
dc.contributor.authorGranli, Britt Signe
dc.contributor.authorMenichelli, Elena
dc.contributor.authorHersleth, Margrethe
dc.date.accessioned2018-02-20T14:35:47Z
dc.date.available2018-02-20T14:35:47Z
dc.date.created2014-08-11T10:13:30Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationFood Quality and Preference. 2015, 39 176-182.nb_NO
dc.identifier.issn0950-3293
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2486065
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleStability in consumer responses to familiar and new chocolates during a period of exposurenb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionsubmittedVersion
dc.source.pagenumber176-182nb_NO
dc.source.volume39nb_NO
dc.source.journalFood Quality and Preferencenb_NO
dc.identifier.doi10.1016/j.foodqual.2014.07.015
dc.identifier.cristin1146075
dc.relation.projectNofima AS: 201302nb_NO
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 225096nb_NO
dc.relation.projectNofima AS: 201308nb_NO
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 225062nb_NO
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextpreprint
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal