Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Stability in consumer responses to familiar and new chocolates during a period of exposure
Næs, Tormod
;
Segtnan, Anne
;
Granli, Britt Signe
;
Menichelli, Elena
;
Hersleth, Margrethe
Journal article, Peer reviewed
Submitted version
Åpne
Chocolate_TNA_revision+%28002%29.pdf (905.8Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2486065
Utgivelsesdato
2015
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4858]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5782]
Originalversjon
Food Quality and Preference. 2015, 39 176-182.
10.1016/j.foodqual.2014.07.015
Tidsskrift
Food Quality and Preference
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk