Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Comparison of organic and conventional food and food Production. Part V: Human health – pesticide residues
Bjørge, Christine
;
Låg, Marit
;
Hetland, Ragna Bogen
;
Christiansen, Agnethe
;
Skretteberg, Lise
;
Andreassen, Åshild Kristine
;
Arukwe, Augustine
;
Bøe, Knut Egil
;
Bernhoft, Aksel
;
Eklo, Ole Martin
;
Grung, Merete
;
Haugen, Margaretha
;
Hemre, Gro Ingunn
;
Klingen, Ingeborg
;
Källqvist, Torsten
;
Krogdahl, Åshild
;
Lassen, Jørgen Fredrik
;
Næss, Bjørn
;
Ropstad, Erik
;
Skåre, Janneche Utne
;
Steffensen, Inger-Lise
;
Sundheim, Leif
;
Sverdrup, Line Emilie
;
Torrissen, Ole
;
Alexander, Jan
Research report
Published version
Åpne
Bj%C3%B8rge_Com_2014.pdf (4.092Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2479304
Utgivelsesdato
2014
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Publications from CRIStin (not NVI categories)
[782]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5782]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)
Serie
VKM Report
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk