dc.contributor.author | Svennerud, Mads | |
dc.contributor.author | Steine, Gro | |
dc.date.accessioned | 2017-12-18T10:13:22Z | |
dc.date.available | 2017-12-18T10:13:22Z | |
dc.date.created | 2017-11-02T19:24:13Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7077-791-4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2472363 | |
dc.description.abstract | Totalmarked kjøtt og egga har ønsket å få frem tall over det reelle forbruket av kjøtt i Norge, slik at forbrukstall og kostholdsråd bygger på realistisk tallgrunnlag. Det foreligger imidlertid ingen offisiell statistikk på hva det reelle forbruket av kjøtt er i Norge, noe som innebærer at det ofte vises til ulike statistikker over kjøttforbruk som ikke nødvendigvis gir et korrekt bilde av kjøttforbruket. NILF har derfor påtatt seg oppdraget med å foreta en slik beregning av kjøttforbruket i Norge. I dette notatet presenteres en bergning som bl.a. anslår at det reelle forbruket av kjøtt var 50,3 kg per innbygger i 2009. Beregningen er heftet med noe usikkerhet (som omtales), og bør derfor tolkes deretter. | |
dc.language.iso | nob | |
dc.publisher | Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning | |
dc.relation.ispartof | Notat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.) | |
dc.relation.ispartofseries | Notat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.) | |
dc.subject | Forbruk | |
dc.subject | Consumption | |
dc.subject | Kjøtt | |
dc.subject | Meat | |
dc.title | Beregning av det norske kjøttforbruket | |
dc.type | Research report | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.subject.nsi | VDP::Samfunnsøkonomi: 212 | |
dc.subject.nsi | VDP::Economics: 212 | |
dc.source.pagenumber | 18 | |
dc.source.issue | 02 | |
dc.identifier.cristin | 1510538 | |
dc.relation.project | Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: F061 | |
cristin.unitcode | 192,10,1,0 | |
cristin.unitname | Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |