Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSvennerud, Mads
dc.contributor.authorSteine, Gro
dc.date.accessioned2017-12-18T10:13:22Z
dc.date.available2017-12-18T10:13:22Z
dc.date.created2017-11-02T19:24:13Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.isbn978-82-7077-791-4
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2472363
dc.description.abstractTotalmarked kjøtt og egga har ønsket å få frem tall over det reelle forbruket av kjøtt i Norge, slik at forbrukstall og kostholdsråd bygger på realistisk tallgrunnlag. Det foreligger imidlertid ingen offisiell statistikk på hva det reelle forbruket av kjøtt er i Norge, noe som innebærer at det ofte vises til ulike statistikker over kjøttforbruk som ikke nødvendigvis gir et korrekt bilde av kjøttforbruket. NILF har derfor påtatt seg oppdraget med å foreta en slik beregning av kjøttforbruket i Norge. I dette notatet presenteres en bergning som bl.a. anslår at det reelle forbruket av kjøtt var 50,3 kg per innbygger i 2009. Beregningen er heftet med noe usikkerhet (som omtales), og bør derfor tolkes deretter.
dc.language.isonob
dc.publisherNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning
dc.relation.ispartofNotat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.)
dc.relation.ispartofseriesNotat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.)
dc.subjectForbruk
dc.subjectConsumption
dc.subjectKjøtt
dc.subjectMeat
dc.titleBeregning av det norske kjøttforbruket
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsøkonomi: 212
dc.subject.nsiVDP::Economics: 212
dc.source.pagenumber18
dc.source.issue02
dc.identifier.cristin1510538
dc.relation.projectNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: F061
cristin.unitcode192,10,1,0
cristin.unitnameInstitutt for husdyr- og akvakulturvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel