• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Sensitisation caused by exposure to cosmetic products. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Paulsen, Jan Erik; Halvorsen, Ragnhild; Granum, Berit; Løvik, Martinus; Olsen, Anne Olaug
Research report
Published version
Thumbnail
Åpne
Paulsen_2009_Sen.pdf (604.8Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2470953
Utgivelsesdato
2009
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Publications from CRIStin (not NVI categories) [765]
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU [4866]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit