• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Assessment of benefits and risks of probiotics in baby foods Bifidobacterium lactis Bb12. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic products, Novel food and Allergy and Panel on Biological Hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Halvorsen, Ragnhild; Narvhus, Judith; Lassen, Jørgen Fr; Midtvedt, Tore; Rugtveit, Jarle; Yazdankhah, Siamak Pour; Andersen, Lene Frost; Frølich, Wenche; Frøyland, Livar; Haugen, Margaretha; Høiby, Anne; Kapperud, Georg; Lunestad, Bjørn Tore; Meltzer, Helle Margrete; Nesbakken, Truls; Nygård, Karin Maria; Robertson, Lucy; Olsvik, Ørjan; Paulsen, Jan Erik; Tranulis, Michael A.; Tryland, Morten; Rimstad, Espen
Research report
Published version
Thumbnail
Åpne
Halvorsen_2010_Ass.pdf (365.3Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2470571
Utgivelsesdato
2010
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Publications from CRIStin (not NVI categories) [765]
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU [4757]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit