Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorFaye, Therese
dc.contributor.authorTamburello, Alessio
dc.contributor.authorVegarud, Gerd Elisabeth
dc.contributor.authorSkeie, Siv Borghild
dc.date.accessioned2017-10-27T06:31:18Z
dc.date.available2017-10-27T06:31:18Z
dc.date.created2012-05-23T14:48:46Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationJournal of Dairy Science. 2012, 95 (2), 558-566.nb_NO
dc.identifier.issn0022-0302
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2462474
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleSurvival of lactic acid bacteria from fermented milks in an in vitro digestion model exploiting sequential incubation in human gastric and duodenum juicenb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionacceptedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber558-566nb_NO
dc.source.volume95nb_NO
dc.source.journalJournal of Dairy Sciencenb_NO
dc.source.issue2nb_NO
dc.identifier.doi10.3168/jds.2011-4705
dc.identifier.cristin926073
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 185041nb_NO
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextpostprint
cristin.qualitycode2


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal