Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Survival of lactic acid bacteria from fermented milks in an in vitro digestion model exploiting sequential incubation in human gastric and duodenum juice
Faye, Therese
;
Tamburello, Alessio
;
Vegarud, Gerd Elisabeth
;
Skeie, Siv Borghild
Journal article, Peer reviewed
Accepted version
Åpne
Faye+et+al+2012+JDS.pdf (240.8Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2462474
Utgivelsesdato
2012
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4983]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5928]
Originalversjon
Journal of Dairy Science. 2012, 95 (2), 558-566.
10.3168/jds.2011-4705
Tidsskrift
Journal of Dairy Science
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk