Blar i Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science (KBM) på emneord "VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920::Aquaculture: 922"
Viser treff 1-4 av 4
-
Karakterisering av mitokondrierespirasjon og kvalitetsforskjeller på diploid og triploid atlantisk laks (Salmo salar L.) ved 5°C, 10°C og 15°C.
(Master thesis, 2015-06-11)Min motivasjon og bakteppet for arbeidet med denne masteroppgaven er norsk laksenærings kanskje mest omtalte lisensutdeling gjennom tiden: «De grønne A konsesjonene» i Troms og Finnmark, effektuert av Erna Solberg (H) ... -
POPs and lipids : an environmental toxicology method comparison and a correlation study between a fatty acid lipid profile and POPs
(Master thesis, 2014-02-19)There are multiple goals in this study it is partly a method comparison study in environmental toxicology were different extraction methods and cleanup methods for quantitative determination of POPs (Persistent organic ... -
Protein-protein interactions involved in the interferon antagonistic activity of infectious salmon anemia virus (ISAV).
(Master thesis, 2011-09-06)Infeksiøs lakseanemi virus (ILAV) er et akvatisk influensa-lignende virus som infiserer Atlantisk laks og forårsaker stor dødlighet. Til nå er det ikke utviklet effektive vaksiner som gir god beskyttelse mot ILAV. Utbrudd ... -
Varmebehandling av pre-rigor filetert laks: sensorisk analyse og prediksjon av varmetransport
(Master thesis, 2011-05-04)Norsk fiskerinæring har i dag utfordringer når det gjelder å øke videreforedling av rund fisk. Utvikling av nye produkter vil kunne være viktig med hensyn på å øke økonomisk gevinst og for å skape konkurransefortrinn. ...