Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorMørkøre, Turid
dc.contributor.authorYtrestøyl, Trine
dc.contributor.authorRuyter, Bente
dc.contributor.authorTorstensen, Bente Elisabeth
dc.contributor.authorThomassen, Magny S.
dc.date.accessioned2015-05-04T12:21:54Z
dc.date.accessioned2015-05-11T08:57:18Z
dc.date.available2015-05-04T12:21:54Z
dc.date.available2015-05-11T08:57:18Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationNofima rapportserie. 30 p. Nofima, 2014nb_NO
dc.identifier.isbn978-82-8296-186-8
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/283469
dc.description-nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=N4lIrJocVwTLc69JJBZr2OTnTeVwIGasrTVoUB7fI9k%3d&docid=045c0653c07f64eb9ac2ca5e36550d195
dc.subjectsalmonnb_NO
dc.subjectFish feedingnb_NO
dc.subjectFish culturenb_NO
dc.titleKvalitetsaspekter hos laks som matvare ved endret fettsyresammensetningnb_NO
dc.title.alternativeRapport/Report 19/2014 English summary
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.date.updated2015-05-04T12:21:54Z
dc.source.issue19nb_NO
dc.identifier.cristin1126647


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel