Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Lipid degradation and sensory characteristics of M. biceps femoris in dry-cured hams from Duroc using three different processing methods
Storrustløkken, Linda
;
Devle, Hanne Marie
;
Haseth, Torunn T.
;
Egelandsdal, Bjørg
;
Næss-Andresen, Carl Fredrik
;
Hollung, Kristin
;
Berg, Per
;
Ekeberg, Dag
;
Alvseike, Ole
Peer reviewed, Journal article
Submitted version
Åpne
Storrustlokken-Artikkel.pdf (1.171Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2783604
Utgivelsesdato
2015
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4829]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5750]
Originalversjon
International journal of food science & technology. 2015, 50 (2), 522-531.
10.1111/ijfs.12699
Tidsskrift
International journal of food science & technology
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk