Show simple item record

dc.contributor.authorWillumsen, Kåre
dc.date.accessioned2019-05-12T12:22:04Z
dc.date.available2019-05-12T12:22:04Z
dc.date.issued1984
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2597306
dc.descriptionFra institutt for grønnsaksdyrking. Stensiltrykk nr. 191.nb_NO
dc.description.abstractSlangeagurk er et viktig grønnsakslag i Norge. Det er et produkt som kan by på problemer både under lagring og transport fordi det bl.a. har andre krav til temperaturen enn de fleste grønnsakslag. Viktige årsaker til kvalitetstap er gulning, sykdomsangrep, fysiologiske skader (kjøleskade) og delvis også vekttap. Holdbarheten er påvirket av forhold både før, under og etter høsting, og av den videre behandling i distribusjonsleddene.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleBehandling av agurk under omsetningnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.source.pagenumber11nb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

  • Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
    Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal