Vitamin C i grønnsaker
dc.contributor.author | Rosenfeld, Hans J. | |
dc.date.accessioned | 2019-03-15T10:18:48Z | |
dc.date.available | 2019-03-15T10:18:48Z | |
dc.date.issued | 1975 | |
dc.identifier.isbn | 82-576-5513-9 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2590206 | |
dc.description | Fra Institutt for grønnsakdyrking. Årstall ukjent, men sannsynligvis fra slutten av 1970-tallet. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Vitamin C i grønnsaker | nb_NO |
dc.type | Professional article | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 10 | nb_NO |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.