Økologisk korn
dc.contributor.author | Koesling, Matthias | |
dc.contributor.author | Serikstad, Grete Lene | |
dc.date.accessioned | 2018-03-06T10:24:22Z | |
dc.date.available | 2018-03-06T10:24:22Z | |
dc.date.created | 2018-01-23T16:28:29Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-00197-3 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2488836 | |
dc.description.abstract | Ønsker en å unngå faren for rester av stråforkortere og kjemisk-syntetiske sprøytemidler i korn, brød og andre kornprodukt er bruk av økologiske produkter den beste garantien siden slike midler ikke brukes i økologisk drift. Dessuten synes mange at økologisk brød smaker bedre. | |
dc.language.iso | nob | |
dc.publisher | Bioforsk | |
dc.relation.ispartof | Bioforsk TEMA | |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk TEMA | |
dc.title | Økologisk korn | |
dc.type | Research report | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 2 | |
dc.source.volume | 2 | |
dc.source.issue | 10 | |
dc.identifier.cristin | 1550241 | |
cristin.unitcode | 192,14,0,0 | |
cristin.unitname | Miljøvitenskap og naturforvaltning | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |