Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Comparison of organic and conventional food and food Production. Part IV: Human health – hygiene and pathogens
Lassen, Jørgen Fredrik
;
Kapperud, Georg
;
Lunestad, Bjørn Tore
;
Robertson, Lucy Jane
;
Tranulis, Michael A.
;
Yazdankhah, Siamak Pour
;
Andreassen, Åshild Kristine
;
Arukwe, Augustine
;
Bøe, Knut Egil
;
Eckner, Karl Friedrich
;
Haugen, Margaretha
;
Hemre, Gro Ingunn
;
Krogdahl, Åshild
;
Källqvist, Torsten
;
Nesbakken, Truls
;
Nygård, Karin Maria
;
Næss, Bjørn
;
Skåre, Janneche Utne
;
Steffensen, Inger-Lise
;
Sundheim, Leif
;
Torrissen, Ole
;
Tryland, Morten
;
Alexander, Jan
Research report
Published version
Åpne
Lassen_Com_2014.pdf (676.7Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2474294
Utgivelsesdato
2014
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Publications from CRIStin (not NVI categories)
[782]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5782]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk