Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Influence of different genetic polymorphisms of α<inf>S1</inf>- and κ-casein on Havarti-type cheese: Effects on cheese-making efficiency and cheese quality
Olsen, Martine Andrea
;
Ketto, Isaya Appelesy
;
Øyaas, Jorun
;
Abdelghani, Ahmed
;
Myhrer, Kristine S.
;
Skeie, Siv Borghild
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
1-s2.0-S0958694623001553-main.pdf (939.9Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3104289
Utgivelsesdato
2023
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4897]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5826]
Originalversjon
International Dairy Journal. 2023, 145 1-8.
10.1016/j.idairyj.2023.105736
Tidsskrift
International Dairy Journal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk