Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Classification of Common Food Lipid Sources Regarding Healthiness Using Advanced Lipidomics: A Four-Arm Crossover Study
Monfort-Pires, Milena
;
Lamichhane, Santosh
;
Alonso, Cristina
;
Egelandsdal, Bjørg
;
Orešič, Matej
;
Jordahl, Vilde Overrein
;
Skjølsvold, Oda
;
Pérez-Ruiz, Irantzu
;
Blanco, María Encarnación
;
Skeie, Siv Borghild
;
Alho Letra Martins, Catia Patricia
;
Haug, Anna
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
pires.pdf (4.277Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3088624
Utgivelsesdato
2023
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4858]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5782]
Originalversjon
International Journal of Molecular Sciences. 2023, 24 (5), .
10.3390/ijms24054941
Tidsskrift
International Journal of Molecular Sciences
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk