Forskning og forsøk i landbruket : virkning av lagring og kondisjonering på innholdet av reduserende sukker samt andre egenskaper av betydning ved videreforedling av poteter
dc.contributor.author | Rønsen, Knut | |
dc.contributor.editor | Ljones, Bjarne | |
dc.contributor.editor | Sorteberg, Asbjørn | |
dc.contributor.editor | Aastveit, Knut | |
dc.date.accessioned | 2022-08-12T14:56:08Z | |
dc.date.available | 2022-08-12T14:56:08Z | |
dc.date.issued | 1969 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3011679 | |
dc.description | Inneholder flere artikler | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Forskning og forsøk i landbruket : virkning av lagring og kondisjonering på innholdet av reduserende sukker samt andre egenskaper av betydning ved videreforedling av poteter | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.source.pagenumber | 1 - 43 | en_US |
dc.source.volume | 20 | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.