Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSemb, Gunnar
dc.date.accessioned2022-08-11T13:41:06Z
dc.date.available2022-08-11T13:41:06Z
dc.date.issued1978
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3011331
dc.descriptionInneholder flere artikleren_US
dc.description.abstractThe effect of liming on the yield, mostly of barley and oats, and the mineral composition of the crops, were investigated in twelve field experiments with different amounts of lime during the years 1969-75 in the district of Solør and Odal. Five of the trials were placed on newly cleared, very acid forest soil, pH below 5, and seven on older cultivated soils with pH from 5 to about 6.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleForskning og forsøk i landbruket : kalkingsforsøk i Solør og Odalen_US
dc.title.alternativeII. avlinger og mineralinnhold i plantene i markforsøkeneen_US
dc.typeBooken_US
dc.source.pagenumber1 - 15en_US
dc.source.volume29en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
    Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal