Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Seaweed Inclusion in Finishing Lamb Diet Promotes Changes in Micronutrient Content and Flavour-Related Compounds of Raw Meat and Dry-Cured Leg (Fenalår)
Grabez, Vladana
;
Coll Brasas, Elena
;
Fulladosa, Elena
;
Hallenstvedt, Elin
;
Thauland Håseth, Torunn
;
Øverland, Margareth
;
Berg, Per
;
Egelandsdal, Bjørg
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
CRIStin-post_2020069_GrabezEtAl_SeaweedInclusionInFinishing.pdf (3.316Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3010329
Utgivelsesdato
2022
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[5087]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[6037]
Originalversjon
Foods. 2022, 11 (7), .
10.3390/foods11071043
Tidsskrift
Foods
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk