Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorUhlen, Anne Kjersti
dc.date.accessioned2022-07-22T07:10:43Z
dc.date.available2022-07-22T07:10:43Z
dc.date.issued1990
dc.identifier.issn0801-5341
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3007702
dc.descriptionInneholder flere artikleren_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleNorwegian Journal of Agricultural Sciences : the composition of high molecular weight Glutenin subuntis in norwegian wheats and their relation to bread-making qualityen_US
dc.typeJournal issueen_US
dc.source.pagenumber1 - 17en_US
dc.source.volume4en_US
dc.source.issue1en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
    Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal