Show simple item record

dc.contributor.authorLandfald, Rolf
dc.date.accessioned2022-07-19T11:16:30Z
dc.date.available2022-07-19T11:16:30Z
dc.date.issued1988
dc.identifier.issn0801-5333
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3006560
dc.descriptionInneholder flere artikleren_US
dc.description.abstractEplekultivaren 'Aroma' fikk omfattende skader av bløt kuldeskade i tre av fire år når den ble kjølt til 0° C samme dag eller dagen etter høsting. Ett år forekom skader også ved 2° C. Ved å utsette kjølingen to uker ble skadene ubetydelige. Temporær oppvarming en uke til 8 eller 12° C i andre eller tredje uke etter høsting ga et liknende resultat.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleNorsk landbruksforskning : bløt kuldeskade i eplekultivaren "aroma"en_US
dc.typeJournal issueen_US
dc.source.pagenumber1 - 4en_US
dc.source.volume2en_US
dc.source.issue1en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

  • Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
    Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal