Norsk landbruksforskning : er det forskjell i kjøttkvalitet mellom storferaser?
dc.contributor.author | Berg, Jan | |
dc.contributor.author | Aass, Laila | |
dc.date.accessioned | 2022-07-16T13:00:15Z | |
dc.date.available | 2022-07-16T13:00:15Z | |
dc.date.issued | 1991 | |
dc.identifier.issn | 0801-5333 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3006013 | |
dc.description | Litteraturstudie, inneholder flere artikler | en_US |
dc.language.iso | nno | en_US |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Norsk landbruksforskning : er det forskjell i kjøttkvalitet mellom storferaser? | en_US |
dc.type | Journal issue | en_US |
dc.source.pagenumber | 97 - 104 | en_US |
dc.source.volume | 5 | en_US |
dc.source.issue | 2 | en_US |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Institutt for husdyr og akvakulturvitenskap (IHA) [67]
Inneholder materiale fra: Institutt for fjørfe og pelsdyr, Institutt for husdyrernæring og fôringslære, Institutt for husdyrfag,