Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorDragland, Steinar
dc.contributor.editorThorsrud, Johannes
dc.date.accessioned2022-07-14T09:47:45Z
dc.date.available2022-07-14T09:47:45Z
dc.date.issued1984
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3005366
dc.descriptionInneholder flere artikleren_US
dc.description.abstractVirkningene av tørkeperiodene varierte med N-gjødslinga og plantenes utviklingsstadium. Ved god N-tilgang (10 kg N/daa) førte tørke før busking til noe redusert kornavling, men samtidig økte konsentrasjonen av N i kornet slik at mengden av råprotein pr. daa ikke ble mindre. Senere tørkeperioder førte til sterkere reduksjon i kornavling enn økning i konsentrasjonen av N. Tørke de siste tre vekene før høsting hadde ingen tydelig virkning på avlingsstørrelsen.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleForskning og forsøk i landbruket : virkninger av tørke ved ulike utviklingsstadier av havre - bind 35en_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.source.pagenumber49 - 58en_US
dc.source.issue2en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
    Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal