Nøkkel til fastsetjing av skader hjå agurk som skuldast mangel eller overskot av næringsemne
dc.contributor.author | Apeland, Jakob | |
dc.date.accessioned | 2022-04-29T12:53:42Z | |
dc.date.available | 2022-04-29T12:53:42Z | |
dc.date.issued | 1971 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2993453 | |
dc.language.iso | nno | en_US |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Nøkkel til fastsetjing av skader hjå agurk som skuldast mangel eller overskot av næringsemne | en_US |
dc.type | Others | en_US |
dc.source.pagenumber | 3 | en_US |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.