Toggle navigation
norsk
English
English
norsk
English
Login
Toggle navigation
View Item
Home
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Historiske publikasjoner
Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM)
View Item
Home
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Historiske publikasjoner
Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM)
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Smørlignende produkter med modifisert fettsyre-sammensetning og produkter med redusert fettinnhold
Abrahamsen, Roger K.
Lecture
View/
Open
Smørliknende produkter med modifisert fettsyresammensetning og produkter med redusert fettinhold - av Roger K Abrahamsen.pdf (2.060Mb)
URI
https://hdl.handle.net/11250/2993085
Date
1978
Metadata
Show full item record
Collections
Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM)
[44]
Publisher
Norwegian University of Life Sciences, Ås
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Search Archive
This Collection
Browse
Archive
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Document Types
Journals
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Document Types
Journals
My Account
Login
Statistics
View Usage Statistics