Syrningsteknikk
dc.contributor.author | Strand, Arne Henrik | |
dc.date.accessioned | 2022-04-04T13:50:42Z | |
dc.date.available | 2022-04-04T13:50:42Z | |
dc.date.issued | 1974 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2989709 | |
dc.description | Ved fremstilling av de fermenterte meieriprodukter nyttes som kjent i stor utstrekning renkulturer av forskjellige mikroorganismer. Med fermenterte produkter menes her produkter som har gjennomgått en eller annen gjæringsprosess, hvor viktige melkekomponenter undergår enzymatiske omdannelser. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Syrningsteknikk | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.source.pagenumber | 110 | en_US |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM) [44]
Inneholder materiale fra: Institutt for næringsmiddelforskning, Meieriinstituttet, Meieriøkonomisk institutt.