Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorStrand, Arne Henrik
dc.date.accessioned2022-04-04T13:50:42Z
dc.date.available2022-04-04T13:50:42Z
dc.date.issued1974
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2989709
dc.descriptionVed fremstilling av de fermenterte meieriprodukter nyttes som kjent i stor utstrekning renkulturer av forskjellige mikroorganismer. Med fermenterte produkter menes her produkter som har gjennomgått en eller annen gjæringsprosess, hvor viktige melkekomponenter undergår enzymatiske omdannelser.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleSyrningsteknikken_US
dc.typeBooken_US
dc.source.pagenumber110en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal