• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Combined 0.2 T static magnetic field and 20 kHz, 2 V/cm square wave electric field do not affect supercooling and freezing time of saline solution and meat samples

Abie, Sisay Mebre; Münch, Daniel; Egelandsdal, Bjørg; Bjerke, Frøydis; Wergeland, Ivar; Martinsen, Ørjan Grøttem
Peer reviewed, Journal article
Published version
Thumbnail
Åpne
1-s2.0-S0260877421002351-main.pdf (5.837Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2984173
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Journal articles (peer reviewed) [3942]
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU [4778]
Originalversjon
Journal of Food Engineering. 2021, 311 .   10.1016/j.jfoodeng.2021.110710
Tidsskrift
Journal of Food Engineering

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit