Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Development of composite meat chocolate fortified with calcium and plant extracts
Kaur, Manpreet
;
Kumar, Sunil
;
Bhat, Zuhaib F.
;
Bekhit, Alaa El-Din
;
Bhatti, Muhammad Azher
Peer reviewed, Journal article
Accepted version
Åpne
CRIStin-post_1933180_PostPrint_KaurEtAl+DevelopmentOfComposite.pdf (521.0Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2788185
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4858]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5782]
Originalversjon
https://doi.org/10.1016/j.fbio.2021.101082
Tidsskrift
Food Bioscience
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk