Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSavic, Mila
dc.contributor.authorBaltic, Milan
dc.contributor.authorBecskei, Zsolt
dc.contributor.authorDimitrijevic, Blagoje
dc.contributor.authorDimitrijevic, Vladimir
dc.contributor.authorSavic, Đorđe
dc.contributor.authorVegara, Mensur
dc.date.accessioned2015-01-14T11:18:32Z
dc.date.accessioned2015-02-23T10:50:24Z
dc.date.available2015-01-14T11:18:32Z
dc.date.available2015-02-23T10:50:24Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationActa Veterinaria (Beograd) 2014, 64(4):438-446nb_NO
dc.identifier.issn0567-8315
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/277081
dc.description-nb_NO
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/no/*
dc.titleEvaluation of Zackel lamb meat quality with the aim of increasing the conservation value of the breednb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.date.updated2015-01-14T11:18:32Z
dc.identifier.doi10.2478/acve-2014-0041
dc.identifier.cristin1197628


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge