Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorQureshi, Tahir Mahmood
dc.contributor.authorVegarud, Gerd Elisabeth
dc.contributor.authorAbrahamsen, Roger K.
dc.contributor.authorSkeie, Siv Borghild
dc.date.accessioned2020-12-07T08:10:36Z
dc.date.available2020-12-07T08:10:36Z
dc.date.created2013-04-24T13:06:35Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationJournal of Dairy Science. 2013, 96 (2), 838-853.en_US
dc.identifier.issn0022-0302
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2712074
dc.language.isoengen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleAngiotensin I-converting enzyme-inhibitory activity of the Norwegian autochthonous cheeses Gamalost and Norvegia after in vitro human gastrointestinal digestionen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionacceptedVersionen_US
dc.source.pagenumber838-853en_US
dc.source.volume96en_US
dc.source.journalJournal of Dairy Scienceen_US
dc.source.issue2en_US
dc.identifier.doi10.3168/jds.2012-5993
dc.identifier.cristin1025284
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 185041en_US
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextpostprint
cristin.qualitycode2


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal