Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorGanan, Monica
dc.contributor.authorLorentzen, Silje Benedicte
dc.contributor.authorAam, Berit Bjugan
dc.contributor.authorEijsink, Vincent
dc.contributor.authorGaustad, Peter
dc.contributor.authorSørlie, Morten
dc.date.accessioned2020-07-31T10:21:08Z
dc.date.available2020-07-31T10:21:08Z
dc.date.created2020-01-22T15:51:44Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationPLOS ONE. 2019, 14 (12), 1-13.en_US
dc.identifier.issn1932-6203
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2670562
dc.language.isoengen_US
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleAntibiotic saving effect of combination therapy through synergistic interactions between well-characterized chito-oligosaccharides and commercial antifungals against medically relevant yeastsen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber1-13en_US
dc.source.volume14en_US
dc.source.journalPLOS ONEen_US
dc.source.issue12en_US
dc.identifier.doi10.1371/journal.pone.0227098
dc.identifier.cristin1780303
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 226280en_US
cristin.unitcode192,12,0,0
cristin.unitnameKjemi, bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal