Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHorn, Siri Storteig
dc.contributor.authorMeuwissen, Theodorus
dc.contributor.authorMoghadam, Hooman
dc.contributor.authorHillestad, Borghild
dc.contributor.authorSonesson, Anna Kristina
dc.date.accessioned2020-07-09T07:55:53Z
dc.date.available2020-07-09T07:55:53Z
dc.date.created2020-07-06T12:14:15Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationAquaculture, Volume 519, 30 March 2020, 734767en_US
dc.identifier.issn0044-8486
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2661529
dc.language.isoengen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleAccuracy of selection for omega-3 fatty acid content in Atlantic salmon filletsen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.volume519en_US
dc.source.journalAquacultureen_US
dc.identifier.doi10.1016/j.aquaculture.2019.734767
dc.identifier.cristin1818696
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 244200en_US
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal