Tomat
dc.contributor.author | Apeland, Jakob | |
dc.date.accessioned | 2019-05-21T12:29:02Z | |
dc.date.available | 2019-05-21T12:29:02Z | |
dc.date.issued | 1981 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2598307 | |
dc.description | Fra Institutt for grønnsakdyrking. Stensiltrykk nr. 172. Forelesninger. | nb_NO |
dc.language.iso | nno | nb_NO |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Tomat | nb_NO |
dc.type | Lecture | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 49 | nb_NO |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.