dc.contributor.author | Wiggen, Kari | |
dc.date.accessioned | 2019-05-15T11:56:23Z | |
dc.date.available | 2019-05-15T11:56:23Z | |
dc.date.issued | 1971 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2597694 | |
dc.description | Fra Institutt for grønnsakdyrking. Stensiltrykk nr. 46. (Særtrykk av INP-informasjon nr. 5, 1971. Institutt for næringsmiddelforskning.) | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | nb_NO |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Resultat fra forsøk med brokkoli, Norderås 1970, sammenlignet med 1969 | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 13 | nb_NO |