Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorPersson, Arnulf R.
dc.contributor.authorLiefblein, Geir
dc.date.accessioned2019-05-12T12:42:20Z
dc.date.available2019-05-12T12:42:20Z
dc.date.issued1982
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2597309
dc.descriptionFra institutt for grønnsaksdyrking. Stensiltrykk nr. 145. Undersøkelser for NTNF ved Institutt for grønnsaksdyrking, NLH. Contains a summary in both English and Norwegian.nb_NO
dc.description.abstractVann er en nødvendig forutsetning for alt organisk liv. De levende organismer består for en stor del av vann, f.eks. mer enn 70% av menneskekroppen er vann, og plantenes vekst og utvikling er avhengig av en kontinuerlig vanntilførsel. I vannressurssammenheng må en også tilføye at vannbehovet for vedlikehold av livsfunksjonene er langt større enn vannbestanddelen av organismene.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleBruk av oljeholdig vann til vanning av grønnsakernb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.source.pagenumber54nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
    Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal