Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHoftun, Halldor
dc.date.accessioned2019-05-12T12:35:35Z
dc.date.available2019-05-12T12:35:35Z
dc.date.issued1979
dc.identifier.isbn82-576-5593-7
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2597308
dc.descriptionFra institutt for grønnsaksdyrking. Stensiltrykk nr. 109. Linsensiatforelesning i faget grønsaksdyrking fredag 12. januar 1979.nb_NO
dc.description.abstractEtter det eg kjenner til er det ikkje arbeidd med lågtrykkslagring av friske planteprodukt her i landet. Av den grunn rekner eg med at det kjennskap dei fleste her har til denne lagringsmetoden er heller perifert. Eg har difor funne det naudsynt å starta med bakgrunnen for laqring i låge lufttrykk, for deretter å komma inn på fysiske forhold og teknisk utføring, nemna nokre få ord om kostnader før eg tek for meg biologiske reaksjonar og lagringsresultat.nb_NO
dc.language.isonnonb_NO
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleBiologiske og tekniske prinsipp ved lågtrykkslagring av grønsakernb_NO
dc.typeProfessional articlenb_NO
dc.source.pagenumber34nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
    Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal