dc.contributor.author | Hoftun, Halldor | |
dc.date.accessioned | 2019-05-12T12:35:35Z | |
dc.date.available | 2019-05-12T12:35:35Z | |
dc.date.issued | 1979 | |
dc.identifier.isbn | 82-576-5593-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2597308 | |
dc.description | Fra institutt for grønnsaksdyrking. Stensiltrykk nr. 109. Linsensiatforelesning i faget grønsaksdyrking fredag 12. januar 1979. | nb_NO |
dc.description.abstract | Etter det eg kjenner til er det ikkje arbeidd med lågtrykkslagring av friske planteprodukt her i landet. Av den grunn rekner eg med at det kjennskap dei fleste her har til denne lagringsmetoden er heller perifert. Eg har difor funne det naudsynt å starta med bakgrunnen for laqring i låge lufttrykk, for deretter å komma inn på fysiske forhold og teknisk utføring, nemna nokre få ord om kostnader før eg tek for meg biologiske reaksjonar og lagringsresultat. | nb_NO |
dc.language.iso | nno | nb_NO |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | nb_NO |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Biologiske og tekniske prinsipp ved lågtrykkslagring av grønsaker | nb_NO |
dc.type | Professional article | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 34 | nb_NO |