Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSteinsholt, Kjell
dc.date.accessioned2019-03-29T09:30:43Z
dc.date.available2019-03-29T09:30:43Z
dc.date.issued1963
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2592385
dc.descriptionForelesninger ved Kjell Steinsholt, NLH.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleKondenserte melkeprodukternb_NO
dc.typeBooknb_NO
dc.source.pagenumber69nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal