Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorWeihe, Runi
dc.contributor.authorDessen, Jens-Erik
dc.contributor.authorArge, Regin
dc.contributor.authorThomassen, Magny Sissel S.
dc.contributor.authorHatlen, Bjarne
dc.contributor.authorRørvik, Kjell-Arne
dc.date.accessioned2019-03-28T10:13:04Z
dc.date.available2019-03-28T10:13:04Z
dc.date.created2019-03-07T08:51:56Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn2352-5134
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2592153
dc.language.isoengnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleIncreased protein-to-lipid ratio in energy dense diets improves slaughter yields and muscle thickness of different weight classes of farmed Atlantic salmon (Salmo salar L.)nb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.volume13nb_NO
dc.source.journalAquaculture Reportsnb_NO
dc.identifier.doi10.1016/j.aqrep.2018.10.001
dc.identifier.cristin1682780
cristin.unitcode192,0,0,0
cristin.unitcode192,10,1,0
cristin.unitnameNorges miljø- og biovitenskapelige universitet
cristin.unitnameInstitutt for husdyr- og akvakulturvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal