Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorPersson, A. R.
dc.contributor.authorRemedios, T.
dc.contributor.authorNilssen, O.
dc.date.accessioned2019-03-22T14:41:04Z
dc.date.available2019-03-22T14:41:04Z
dc.date.issued1981
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2591391
dc.descriptionFra Institutt for grønnsakdyrking. Stensiltrykk nr. 171. Årstall ukjent, tidligst 1981.nb_NO
dc.description.abstractBlomkål er en viktig grønnsak over store deler av verden, i første rekke for friskkonsum, men den har etter hvert gjort seg gjeldende som konserv. Det er sannsynlig at forbruk av blomkål vil stige noe. I løpet av noen få år har blomkål blitt et viktig råstoff for konservindustrien hvor den blir brukt i dypfryste grønnsak-blandinger. Blomkålkulturen er relativt arbeidskrevende og karakteriseres ved sterkt tidsbundet arbeid. Dette gjør det viktig å søke etter måter til å redusere den manuelle innsats. Valg av frø, sorter, måter for oppal og dyrking og også varebehandling spiller inn her. Vi skal se nærmere på enkelte ledd i blomkålproduksjonen.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleNotat om blomkåldyrking og -sortimentnb_NO
dc.typeWorking papernb_NO
dc.source.pagenumber21nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
    Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal