Norges Landbrukshøgskole : grønsakforsøka
dc.date.accessioned | 2019-03-22T14:08:20Z | |
dc.date.available | 2019-03-22T14:08:20Z | |
dc.date.issued | 1951 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2591380 | |
dc.description | Fra Institutt for grønnsakdyrking. Årstall for artikkel ukjent, forsøk utført i 1951. Styrer: professor dr. A. H. Bremer. Forskningsassistent: A. R. Persson. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | nb_NO |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Norges Landbrukshøgskole : grønsakforsøka | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 22 | nb_NO |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.