Mangan i grønsakproduksjonen
dc.contributor.author | Balvoll, Gudmund | |
dc.date.accessioned | 2019-03-22T13:41:12Z | |
dc.date.available | 2019-03-22T13:41:12Z | |
dc.date.issued | 1972 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2591361 | |
dc.description | Fra institutt for grønnsakdyrking. Stensiltrykk nr. 50. | nb_NO |
dc.language.iso | nno | nb_NO |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | nb_NO |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Mangan i grønsakproduksjonen | nb_NO |
dc.type | Professional article | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 19 | nb_NO |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.