Show simple item record

dc.contributor.authorJakobsen, Halvdan
dc.contributor.authorRosenfeld, Hans J.
dc.date.accessioned2019-03-22T11:38:14Z
dc.date.available2019-03-22T11:38:14Z
dc.date.issued1972
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2591293
dc.descriptionFra Institutt for grønnsakdyrking. Stensiltrykk nr. 57. Litteraturoversikt.nb_NO
dc.description.abstractLitteraturoversikt over grønnsakenes innholdsstoff, smaks- og luktbegrepet samt faktorer som påvirker grønnsakkvaliteten.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleKvalitetskriterier for grønnsakernb_NO
dc.typeProfessional articlenb_NO
dc.source.pagenumber61nb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

  • Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
    Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal